Pusat R&D Coway

Coway telah menubuhkan pusat R&D yang pertama pada tahun 1993 sebelum bermula pengeluaran fctory pada 1994. Pada Disember 2006, Coway mengukuh kerjasama dengan Seoul National University, sebuah universiti teratas ranking di Korea, untuk membangunkan lagi teknologi yang didorong oleh produk menggunakan pengetahuan kedua-dua industri dan akademi.

Pusat R&D COWAY

Pusat R&D dengan 6 aras di atas tanah, 2 aras di bawah dan 12,208m2 dalam ruang lantai terletak di dalam daerah penyelidikan Seoul National University itu. Sehingga kini, Coway adalah salah satu daripada hanya tiga syarikat mempunyai kemudahan R & D di universiti itu diikuti dengan Samsung dan SK Telecom.


Diiktiraf sebagai "Drinking Water
Quality Inspection Institution "


Sejumlah 58 bilion KRW telah dilaburkan untuk R&D Center, yang dilengkapi dengan 182 peranti canggih seperti kemudahan penyelidikan berteknologi tinggi termasuk Pusat Analisis Alam Sekitar yang dilantik oleh Han River Basin Enviroment Offce sebagai "Drinking Water Quality Inspection Institution" dan disahkan KOLAS makmal ujian antarabangsa untuk kualiti air, 45 makmal, CADR (Clen Air Delivery Rate) kebuk pengukuran, bilik mati bunyi Pengukuran, dan terowong angin mengukur peralatan.

Pusat R&D di Coway tempat keutamaan kepada usaha meningkatkan kemudahan pengguna dan bukannya meningkatkan keuntungan syarikat. Ia diasaskan pada sistem pengguna-centric yang mendalam mengenal pasti dan mendapati keperluan pengguna dalam pembangunan produk.


250 penyelidik profesional
memberi tumpuan kepada program R&D